Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki z nutą słodkości. Smakują wybornie.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118065
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8401
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3114
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2126
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1539
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118065
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8401
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3114
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2126
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1539
Składniki
Wykonanie: Żurawinę rozgotować z miodem, tymiankiem i kolendrą, po czym zagęścić mielonymi migdałami. Czosnek obrać, zmiażdżyć i natrzeć przygotowane mięso, posolić i lekko rozbić. Na kotletach ułożyć po plasterku sera, i po porcji przygotowanej żurawiny. Zrolować, obtoczyć w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju przez około 10 minut. Po usmażeniu odsączyć na ręczniku papierowym. SMACZNEGO.