Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki z nutą słodkości. Smakują wybornie.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2401
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4544
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1616
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 489
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2401
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4544
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1616
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 489
Składniki
Wykonanie: Żurawinę rozgotować z miodem, tymiankiem i kolendrą, po czym zagęścić mielonymi migdałami. Czosnek obrać, zmiażdżyć i natrzeć przygotowane mięso, posolić i lekko rozbić. Na kotletach ułożyć po plasterku sera, i po porcji przygotowanej żurawiny. Zrolować, obtoczyć w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju przez około 10 minut. Po usmażeniu odsączyć na ręczniku papierowym. SMACZNEGO.