Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki z nutą słodkości. Smakują wybornie.
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 742
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 167
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31370
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 437
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 742
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 167
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31370
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 437
Składniki
Wykonanie: Żurawinę rozgotować z miodem, tymiankiem i kolendrą, po czym zagęścić mielonymi migdałami. Czosnek obrać, zmiażdżyć i natrzeć przygotowane mięso, posolić i lekko rozbić. Na kotletach ułożyć po plasterku sera, i po porcji przygotowanej żurawiny. Zrolować, obtoczyć w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju przez około 10 minut. Po usmażeniu odsączyć na ręczniku papierowym. SMACZNEGO.