Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki z nutą słodkości. Smakują wybornie.
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 13397
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1347
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39610
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 13397
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1347
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39610
Składniki
Wykonanie: Żurawinę rozgotować z miodem, tymiankiem i kolendrą, po czym zagęścić mielonymi migdałami. Czosnek obrać, zmiażdżyć i natrzeć przygotowane mięso, posolić i lekko rozbić. Na kotletach ułożyć po plasterku sera, i po porcji przygotowanej żurawiny. Zrolować, obtoczyć w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju przez około 10 minut. Po usmażeniu odsączyć na ręczniku papierowym. SMACZNEGO.