Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 93
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 203
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 198
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 7559
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 93
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 203
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 198
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 7559
Składniki
Bułkę namoczyc w mleku. Filety z ryby zemlec wraz z odciśniętą bułką. Dodac przesmażoną cebulę, jajko, przyprawic i wszystko dokładnie wymieszac. Z masy formowac w dłoni placki (najlepiej moczyc dłonie, masa nie będzie się nam przyklejac), na każdym płaskim placku kłaśc pasek zmrożonego masła i zwijac.
Roladki obtaczac w bułce tartej, smazyc na oleju na rumiano.
Ja je podałam z ziemniakami i surówką z kapusty kiszonej.
Przepis znalazłam dawno temu w jakiejś gazecie, ale już nawet nie pamiętam jakiej :(