Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robiłam leczo i nasunął mi się pomysł, że to doskonały farsz do roladek ze schabu. Wyszły pyszne.
Polecam.
Odsłon: 383
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 1648
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 570
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1939
Polecam.
Odsłon: 383
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 1648
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 570
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1939
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy. 2. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
3. Kiełbasę kroimy drobno, obsmażamy na rozgrzanym oleju. 4. Pieczarki również kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju. 5. Doprawiamy pieprzem oraz solą. 6. Kiełbasę oraz pieczarki przekładamy do garnka.
7. Dodajemy groszek. 8. Następnie pokrojone drobno ogórki oraz paprykę. 9. Doprawiamy chili.
10. Zalewamy wodą tylko tyle żeby warzywa były przykryte, ponieważ sos musi być gęsty i gotujemy 10 minut. 11. Na koniec dodajemy przecier pomidorowy. 12. Mąkę rozrabiamy w małej ilości wody. 13. Hartują wlewamy do sosu, chwilę gotujemy.
14. Gotowy farsz nakładamy na każdy kawałek mięsa.
15. Zwijamy w roladki.
16. Obtaczamy w mące.
17. Zanurzamy w roztrzepanym jajku.
18. Panierujemy w bułce tartej.
19. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
20. Roladki gotowe. 21. Smacznego.