Do góry

Dania główne Przepis na:

Roladki schabowe

Roladki schabowe

Autor:

Przepisów i artykułów: 56 Ocena: 272

Dodano:

Odsłon: 3544

Smaczne roladki schabowe nadziewane serem, papryką i ogórkiem.

Składniki

  • 6 plastrów schabu
  • 4 ogórki konserwowe
  • 1 papryka
  • 6 łyżeczek musztardy (łyżeczka na plaster schabu)
  • 1 cebula
  • sól, pieperz
  • mąka
  • olej
  • plastry boczku
  • ser żółty
5-6 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Roladki schabowe

Przygotowanie

  1. Schab rozbijamy na duże cienkie plastry, doprawiamy solą i pieprzem. Smarujemy musztardą. Kładziemy boczek, paprykę, ogórek konserwowy, cebule i ser żółty. Zawijamy Roladki zawijaj ściśle i powoli. Obtaczamy w mące i opiekamy na złoty kolor z każdej strony. pieczemy w piekarniku 180 pól godz

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń