Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
roladki ze schabu z duszoną marchewką
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17686
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1789
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15366
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5786
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9088
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17686
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1789
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15366
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5786
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9088
Składniki
Marchewki obieramy, myjemy i ścieramy na tarce o dużych oczkach. Dusimy na 2 łyżkach oleju. Cebulę obieramy i kroimy w małą kostkę. Wsypujemy do marchewki i dusimy ok. 10 min
Podlewamy niewielką ilością wody. Doprawiamy pieprzem. Dokładnie mieszamy i dusimy do miękkości. Wlewamy śmietanę, mieszamy i odparowujemy. Lekko studzimy.
Schab rozbijamy. Oprószamy solą. Nakładamy po porcji marchewkowej masy i zwijamy.
Roladki obtaczamy w rozkłóconym jajku, a następnie w bułce. Smażymy na rumiano.