Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 923 Ocena: 10805
Dodano: 16.01.2019
Odsłon: 1788
3-4 os. | 30 min | łatwe | przystępne |
1. Schab kroimy w plastry i rozbijamy.
2. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
3. Cebulę kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju.
4. Do cebuli dodajemy drobniutko pokrojone pieczarki.
5. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
6. Dodajemy ketchup oraz musztardę, chwilę prużymy i studzimy.
7. Gotowy farsz nakładamy na mięso.
8. Zawijamy roladki.
9. Zanurzamy w roztrzepanym widelcem jaku.
10. Panierujemy w bułce tartej.
11. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
12. Roladki gotowe.
13. Smacznego.
Na skróty
Komentarze do przepisu (7)

klaudia11098 20 maja 2019Zgłoś do usunięcia
Super połączenie pieczarek z musztardą i ketchupem :) Bardzo smaczne1 Kto głosował? | Odpowiedz

Docherro 16 stycznia 2019Zgłoś do usunięcia
Super:) Odpowiedzi: 1 ▼0 Kto głosował? | Odpowiedz

Nevermore 16 stycznia 2019Zgłoś do usunięcia
Lubię takie zawijańce ;) Są świetne bez względu na to, czy to kurczak, czy też schab. Pyszne jedzonko, mniami :) Odpowiedzi: 3 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz