Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe i szybkie danie.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2009
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1695
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2009
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1695
Składniki
Kotlety cienko rozklepać, posolić, popieprzyć. Na środku układać ser, a na nim szynkę (wędzona nadaje fajnego aromatu, ale jak ktoś nie lubi, może być gotowana), ciasno zwinąć i spąć wykałaczkami. Smażyć na złoto.
Bez obaw jeśli ser trochę wypłynie. Podczas smażenia i tak wytwarza się fajny sos, który warto zagęścić odrobiną śmietany. Smacznego!