Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe i szybkie danie.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
Kotlety cienko rozklepać, posolić, popieprzyć. Na środku układać ser, a na nim szynkę (wędzona nadaje fajnego aromatu, ale jak ktoś nie lubi, może być gotowana), ciasno zwinąć i spąć wykałaczkami. Smażyć na złoto.
Bez obaw jeśli ser trochę wypłynie. Podczas smażenia i tak wytwarza się fajny sos, który warto zagęścić odrobiną śmietany. Smacznego!