Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Boczek dodaje walory smakowe, dzięki niemu potrawa jest przepyszna
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 24970
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 6076
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 350
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 24970
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 6076
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 350
Składniki
1. Mięso pokroić w plastry i rozbić. 2. Cebulę obieramy i kroimy kostkę, następnie prużymy na patelni. 3. Boczek kroimy w drobną kostkę dodajemy do cebuli. 4. Dodajemy pokrojone pieczarki nadal prużymy. 5. Paprykę kroimy w cienkie paseczki, dodajemy do pieczarek. 6. Doprawiamy pieprzem oraz solą. 7. Farsz studzimy. 8. Schab rozkładamy doprawiamy solą oraz pieprzem. 9. Nakładamy farsz. 10. Zawijamy w roladki. 11. Jajka roztrzepujemy na talerzu widelcem. 12. Przygotowujemy mąkę oraz bułkę. 13. Roladki obtaczamy najpierw w jajku następnie w mące ponownie w jajku i bułce tartej. 14. Tak gotowe roladki smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju. 15. Smacznego.