Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Boczek dodaje walory smakowe, dzięki niemu potrawa jest przepyszna
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10455
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6029
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5321
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12884
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4624
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10455
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6029
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5321
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12884
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4624
Składniki
1. Mięso pokroić w plastry i rozbić. 2. Cebulę obieramy i kroimy kostkę, następnie prużymy na patelni. 3. Boczek kroimy w drobną kostkę dodajemy do cebuli. 4. Dodajemy pokrojone pieczarki nadal prużymy. 5. Paprykę kroimy w cienkie paseczki, dodajemy do pieczarek. 6. Doprawiamy pieprzem oraz solą. 7. Farsz studzimy. 8. Schab rozkładamy doprawiamy solą oraz pieprzem. 9. Nakładamy farsz. 10. Zawijamy w roladki. 11. Jajka roztrzepujemy na talerzu widelcem. 12. Przygotowujemy mąkę oraz bułkę. 13. Roladki obtaczamy najpierw w jajku następnie w mące ponownie w jajku i bułce tartej. 14. Tak gotowe roladki smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju. 15. Smacznego.