Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Boczek dodaje walory smakowe, dzięki niemu potrawa jest przepyszna
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1529
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231924
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5036
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1529
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231924
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5036
Składniki
1. Mięso pokroić w plastry i rozbić. 2. Cebulę obieramy i kroimy kostkę, następnie prużymy na patelni. 3. Boczek kroimy w drobną kostkę dodajemy do cebuli. 4. Dodajemy pokrojone pieczarki nadal prużymy. 5. Paprykę kroimy w cienkie paseczki, dodajemy do pieczarek. 6. Doprawiamy pieprzem oraz solą. 7. Farsz studzimy. 8. Schab rozkładamy doprawiamy solą oraz pieprzem. 9. Nakładamy farsz. 10. Zawijamy w roladki. 11. Jajka roztrzepujemy na talerzu widelcem. 12. Przygotowujemy mąkę oraz bułkę. 13. Roladki obtaczamy najpierw w jajku następnie w mące ponownie w jajku i bułce tartej. 14. Tak gotowe roladki smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju. 15. Smacznego.