Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki schabowe nadziewane soczystą marchewką są rewelacyjne i stanowią miłą odmianę dla tradycyjnych dań.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10437
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6023
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5321
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12874
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4615
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10437
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6023
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5321
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12874
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4615
Składniki
1. Schab kroimy w plastry i rozbijamy.
2. Marchewkę obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach. 3. Plastry schabu solimy i przyprawiamy ziołami.
4. Następnie smarujemy cienko majonezem
5. Na majonez wykładamy marchew
6. Układamy pół plasterka sera
7. Na koniec zwijamy ciasno w roladki
8. Gotowe roladki przekładamy do naczynia żaroodpornego. 9. Zapiekamy 35 minut w 180˚C
10. Roladki gotowe.. 11. Smacznego.