Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki schabowe nadziewane soczystą marchewką są rewelacyjne i stanowią miłą odmianę dla tradycyjnych dań.
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 141
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20742
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 27783
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1085
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4415
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 141
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20742
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 27783
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1085
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4415
Składniki
1. Schab kroimy w plastry i rozbijamy.
2. Marchewkę obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach. 3. Plastry schabu solimy i przyprawiamy ziołami.
4. Następnie smarujemy cienko majonezem
5. Na majonez wykładamy marchew
6. Układamy pół plasterka sera
7. Na koniec zwijamy ciasno w roladki
8. Gotowe roladki przekładamy do naczynia żaroodpornego. 9. Zapiekamy 35 minut w 180˚C
10. Roladki gotowe.. 11. Smacznego.