Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne roladki na pyszny obiadek.
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6894
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5086
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2049
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6894
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5086
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2049
Składniki
Wykonanie: Z mięsa, jajka z bułki namoczonej i odciśniętej, z pokrojonego w kostkę boczku przygotować masę. Doprawić solą, pieprzem, papryką, dokładnie wyrobić masę i uformować roladki. Obtaczać w bułce tartej zmieszanej z startym serem. Smażyć z obu stron na oleju. Podawać z ostrymi sosami np. pomidorowym.