Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborne roladki na niedzielny obiad.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1625
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 782
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1625
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 782
Składniki
Wykonanie: Kotlety rozbić dosyć cienko, posypać przyprawami i odłożyć na godzinę w chłodne miejsce. Na przygotowane kotlety układać po jednym plasterku sera i szynki i posypać przyprawą gyros. Po czym zwinąć w roladkę i spiąć wykałaczką. Maczać w jajku rozbełtanym w odrobinie mleka, panierować w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Roladki smakują wybornie polane sosem grzybowym.