Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborne roladki na obiad.
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 13419
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1348
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39615
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 13419
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1348
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39615
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, pokroić w plastry, posypać pieprzem i solą do smaku, po czym utłuc. Następnie posypać przyprawą do gyrosa i odstawić.
Pieczarki, paprykę oczyścić, pokroić.
Na patelni rozgrzać oliwę, wsypać pokrojone pieczarki i paprykę, polać przyprawą i dusić przez 25 minut na małym ogniu. Tak przygotowany farsz, ostudzić i wymieszać z posiekanym szczypiorkiem.
Następnie nadziewać mięso, serem przygotowanym farszem, spiąć wykałaczkami. Rozgrzać oliwę na patelni, obsmażyć roladki z każdej strony na rumiano, podlać lekko wodą i dusić pod przykryciem do miękkości.