Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są soczyste i smaczne, wspaniały dodatek do drugiego dani.
Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 47634
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 165264
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 343
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 88
Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 47634
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 165264
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 343
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 88
Składniki
Wykonanie: Kotlety opłukać, posypać, przyprawą do mięsa, solą i pieprzem do smaku i dosyć cienko rozbić tłuczkiem. Pieczarki, paprykę oczyścić, pokroić w słupki i udusić na maśle z dodatkiem maggi do smaku. Następnie na każdym kotlecie układać uduszone warzywa, plasterek sera. Po czym zwijać roladki, spiąć wykałaczkami i ułożyć w naczyniu żaroodpornym posmarowanym tłuszczem i obłożyć pokrojoną w słupki marchewką. Podlać odrobioną wody, nakryć folią aluminiową, wstawić do piekarnika nagrzanego do 170 stopni i piec około godziny. Pod koniec pieczenia zdjąć folię i zrumienić.