Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są soczyste i smaczne, wspaniały dodatek do drugiego dani.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1439
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1452
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1606
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1439
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1452
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1606
Składniki
Wykonanie: Kotlety opłukać, posypać, przyprawą do mięsa, solą i pieprzem do smaku i dosyć cienko rozbić tłuczkiem. Pieczarki, paprykę oczyścić, pokroić w słupki i udusić na maśle z dodatkiem maggi do smaku. Następnie na każdym kotlecie układać uduszone warzywa, plasterek sera. Po czym zwijać roladki, spiąć wykałaczkami i ułożyć w naczyniu żaroodpornym posmarowanym tłuszczem i obłożyć pokrojoną w słupki marchewką. Podlać odrobioną wody, nakryć folią aluminiową, wstawić do piekarnika nagrzanego do 170 stopni i piec około godziny. Pod koniec pieczenia zdjąć folię i zrumienić.