Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe i smaczne roladki na obiad.
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 54
Przyjęło się, że to wigilijna potrawa. U nas zagościła na obiad w wielkanocny...
Odsłon: 2661
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 339
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 153
Polecam.
Odsłon: 217
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 54
Przyjęło się, że to wigilijna potrawa. U nas zagościła na obiad w wielkanocny...
Odsłon: 2661
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 339
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 153
Polecam.
Odsłon: 217
Składniki
Wykonanie: Kotlety opłukać, posypać solą, pieprzem i czosnkiem granulowanym do smaku i robić dosyć cienko. Pieczarki, cebulę, papryczkę oczyścić, posiekać i przysmażyć na oleju, po czym ostudzić. Przygotowany farsz ułożyć na rozbitych kotletach, położyć paski sera wędzonego, zwinąć w roladkę i spiąć wykałaczkami. Upiec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez około 35 minut na rumiano.