Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe i smaczne roladki na obiad.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 857
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5858
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9688
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 317
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 857
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5858
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9688
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 317
Składniki
Wykonanie: Kotlety opłukać, posypać solą, pieprzem i czosnkiem granulowanym do smaku i robić dosyć cienko. Pieczarki, cebulę, papryczkę oczyścić, posiekać i przysmażyć na oleju, po czym ostudzić. Przygotowany farsz ułożyć na rozbitych kotletach, położyć paski sera wędzonego, zwinąć w roladkę i spiąć wykałaczkami. Upiec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez około 35 minut na rumiano.