Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z dynią smakują wybornie.
Szybki przepis na zdrową sałatkę, idealna gdy mają wpaść goście.
Odsłon: 850
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7767
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 141
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 144
Szybki przepis na zdrową sałatkę, idealna gdy mają wpaść goście.
Odsłon: 850
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7767
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 141
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 144
Składniki
Wykonanie: Kotlety opłukać, osuszyć na ręczniku papierowym, posypać solą i pieprzem i dosyć cienko rozbić. Paprykę, pieczarki oczyścić, pokroić w paski i lekko podsmażyć na oleju z dodatkiem maggi. Dynię również obrać, pokroić w paski, lekko posolić i odłożyć na chwilę. Na rozbite kotlety układać podsmażone pieczarki, paprykę i przygotowaną dynię. Zwinąć w roladkę, spiąć wykałaczkami, ułożyć w naczyniu żaroodpornym, lekko skropić olejem i nakryć folią aluminiową, którą po 20 minutach należy ściągnąć. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec około 30-40 minut.