Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z dynią smakują wybornie.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 782
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5568
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9402
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 200
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 782
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5568
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9402
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 200
Składniki
Wykonanie: Kotlety opłukać, osuszyć na ręczniku papierowym, posypać solą i pieprzem i dosyć cienko rozbić. Paprykę, pieczarki oczyścić, pokroić w paski i lekko podsmażyć na oleju z dodatkiem maggi. Dynię również obrać, pokroić w paski, lekko posolić i odłożyć na chwilę. Na rozbite kotlety układać podsmażone pieczarki, paprykę i przygotowaną dynię. Zwinąć w roladkę, spiąć wykałaczkami, ułożyć w naczyniu żaroodpornym, lekko skropić olejem i nakryć folią aluminiową, którą po 20 minutach należy ściągnąć. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec około 30-40 minut.