Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z dynią smakują wybornie.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326918
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12162
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17130
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326918
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12162
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17130
Składniki
Wykonanie: Kotlety opłukać, osuszyć na ręczniku papierowym, posypać solą i pieprzem i dosyć cienko rozbić. Paprykę, pieczarki oczyścić, pokroić w paski i lekko podsmażyć na oleju z dodatkiem maggi. Dynię również obrać, pokroić w paski, lekko posolić i odłożyć na chwilę. Na rozbite kotlety układać podsmażone pieczarki, paprykę i przygotowaną dynię. Zwinąć w roladkę, spiąć wykałaczkami, ułożyć w naczyniu żaroodpornym, lekko skropić olejem i nakryć folią aluminiową, którą po 20 minutach należy ściągnąć. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec około 30-40 minut.