Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z dynią smakują wybornie.
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 297
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2229
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 984
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 297
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2229
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 984
Składniki
Wykonanie: Kotlety opłukać, osuszyć na ręczniku papierowym, posypać solą i pieprzem i dosyć cienko rozbić. Paprykę, pieczarki oczyścić, pokroić w paski i lekko podsmażyć na oleju z dodatkiem maggi. Dynię również obrać, pokroić w paski, lekko posolić i odłożyć na chwilę. Na rozbite kotlety układać podsmażone pieczarki, paprykę i przygotowaną dynię. Zwinąć w roladkę, spiąć wykałaczkami, ułożyć w naczyniu żaroodpornym, lekko skropić olejem i nakryć folią aluminiową, którą po 20 minutach należy ściągnąć. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec około 30-40 minut.