Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie połączenie smaków idealnie się komponuje. Roladki wyszły wspaniałe.
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 115
Polecam.
Odsłon: 1005
Dziś do pracy.
Odsłon: 135
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 235
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15411
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 324
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 115
Polecam.
Odsłon: 1005
Dziś do pracy.
Odsłon: 135
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 235
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15411
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 324
Składniki
Wykonanie: Kotlety opłukać, osuszyć, posypać solą i pieprzem i dosyć cienko rozbić. Paprykę oczyścić, pokroić w paski i podsmażyć na oliwie razem ze szpinakiem z dodatkiem maggi. Następnie na rozbite kotlety układać: szynka, ser żółty i farsz z papryki i szpinaku. Zwijać w roladkę i spiąć wykałaczkami. Jajka dokładnie wymieszać z mlekiem, maczać roladki, panierować w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z każdej strony na złoty kolor.