Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie połączenie smaków idealnie się komponuje. Roladki wyszły wspaniałe.
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 76
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2640
Polecam.
Odsłon: 481
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 704
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2010
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 76
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2640
Polecam.
Odsłon: 481
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 704
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2010
Składniki
Wykonanie: Kotlety opłukać, osuszyć, posypać solą i pieprzem i dosyć cienko rozbić. Paprykę oczyścić, pokroić w paski i podsmażyć na oliwie razem ze szpinakiem z dodatkiem maggi. Następnie na rozbite kotlety układać: szynka, ser żółty i farsz z papryki i szpinaku. Zwijać w roladkę i spiąć wykałaczkami. Jajka dokładnie wymieszać z mlekiem, maczać roladki, panierować w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z każdej strony na złoty kolor.