Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie połączenie smaków idealnie się komponuje. Roladki wyszły wspaniałe.
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 16
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 110
To nietypowy sposób na podanie zwykłych owoców. Na pewno zaskoczysz nim znajo...
Odsłon: 131
Nie ma nic lepszego na śniadanko niż pyszne chrupiące i jeszcze ciepłe bułki...
Odsłon: 133
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 16
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 110
To nietypowy sposób na podanie zwykłych owoców. Na pewno zaskoczysz nim znajo...
Odsłon: 131
Nie ma nic lepszego na śniadanko niż pyszne chrupiące i jeszcze ciepłe bułki...
Odsłon: 133
Składniki
Wykonanie: Kotlety opłukać, osuszyć, posypać solą i pieprzem i dosyć cienko rozbić. Paprykę oczyścić, pokroić w paski i podsmażyć na oliwie razem ze szpinakiem z dodatkiem maggi. Następnie na rozbite kotlety układać: szynka, ser żółty i farsz z papryki i szpinaku. Zwijać w roladkę i spiąć wykałaczkami. Jajka dokładnie wymieszać z mlekiem, maczać roladki, panierować w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z każdej strony na złoty kolor.