Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborne i smaczne roladki na niedzielny obiad i nie tylko.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 240
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1310
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4124
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1071
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 240
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1310
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4124
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1071
Składniki
1.Kotlety opłukać, osuszyć na ręczniku papierowym, posypać solą, pieprzem i rozbić tłuczkiem dosyć cienko. Na rozbity kotlet ułożyć, dwa -trzy słupki awokado, dwa suszone pomidory, posypać mozzarellą, zwinąć w roladkę i zawinąć boczkiem,
2. posypać papryką wędzoną i obłożyć masłem.
3.Naczynie żaroodporne wyłożyć papierem do pieczenia, ułożyć gotowe roladki , nakryć folią aluminiową i piec około 60 minut, przed końcem pieczenia zdjąć folię i zarumienić. SMACZNEGO.