Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborne i smaczne roladki na niedzielny obiad i nie tylko.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1643
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 920
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1643
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 920
Składniki
1.Kotlety opłukać, osuszyć na ręczniku papierowym, posypać solą, pieprzem i rozbić tłuczkiem dosyć cienko. Na rozbity kotlet ułożyć, dwa -trzy słupki awokado, dwa suszone pomidory, posypać mozzarellą, zwinąć w roladkę i zawinąć boczkiem,
2. posypać papryką wędzoną i obłożyć masłem.
3.Naczynie żaroodporne wyłożyć papierem do pieczenia, ułożyć gotowe roladki , nakryć folią aluminiową i piec około 60 minut, przed końcem pieczenia zdjąć folię i zarumienić. SMACZNEGO.