Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowie na talerzu na noworoczny obiad.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13090
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2469
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3607
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4494
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13090
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2469
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3607
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4494
Składniki
Wykonanie: Kotlety opłukać, osuszyć na ręczniku papierowym, przyprawić do smaku solą czosnkową, pieprzem i rozbić tłuczkiem dosyć cienko. Awokado, mango obrać pokroić w cienkie paski. Na rozbite kotlety układać paski mango, awokado posypać startym serem, zwinąć w roladkę i spiąć wykałaczką. Gotowe roladki ułożyć w naczyniu żaroodpornym, posypać wiórkami masła i posypać kurkumą. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec pod przykryciem około jednej godziny. Pod koniec pieczenia zdjąć przykrywkę i zrumienić. Podawać z kaszą pęcak z dowolnym sosem.