Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki wymyśliłam sama, wyszły super, smakują wybornie.
Proponujemy błyskawiczny obiad dla zabieganych, czyli makaron spaghetti w pro...
Odsłon: 561
Orzechowy Kochanek czyli ciasto czekoladowe z kremem z masła orzechowego to p...
Odsłon: 2060
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 150
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 213
Proponujemy błyskawiczny obiad dla zabieganych, czyli makaron spaghetti w pro...
Odsłon: 561
Orzechowy Kochanek czyli ciasto czekoladowe z kremem z masła orzechowego to p...
Odsłon: 2060
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 150
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 213
Składniki
Wykonanie: Kotlety opłukać, osuszyć, posypać solą i pieprzem do smaku i rozbić dosyć cienko tłuczkiem. Pieczarki, paprykę, cebulę obrać, drobno pokroić i udusić na maśle z dodatkiem maggi i pieprzu do smaku, po czym ostudzić. Tak przygotowany farsz układać na rozbitych schabowych, położyć wzdłuż śliwki.
Zwinąć w roladki i spiąć patyczkami. Oprószyć papryką mieloną, skropić olejem, ułożyć w naczyniu żaroodpornym i upiec w piekarniku nagrzanym do 190-200 stopni przez 45 minut.