Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki wymyśliłam sama, wyszły super, smakują wybornie.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 755
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5484
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9301
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 168
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 755
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5484
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9301
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 168
Składniki
Wykonanie: Kotlety opłukać, osuszyć, posypać solą i pieprzem do smaku i rozbić dosyć cienko tłuczkiem. Pieczarki, paprykę, cebulę obrać, drobno pokroić i udusić na maśle z dodatkiem maggi i pieprzu do smaku, po czym ostudzić. Tak przygotowany farsz układać na rozbitych schabowych, położyć wzdłuż śliwki.
Zwinąć w roladki i spiąć patyczkami. Oprószyć papryką mieloną, skropić olejem, ułożyć w naczyniu żaroodpornym i upiec w piekarniku nagrzanym do 190-200 stopni przez 45 minut.