Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne, smaczne mięsko na niedzielny obiad.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 186
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4411
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11983
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6823
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5614
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 186
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4411
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11983
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6823
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5614
Składniki
Wykonanie: Kotlety opłukać, osuszyć na ręczniku papierowy, posypać solą i pieprzem do smaku i dosyć cienko rozbić. Pieczarki , cukinię obrać, pokroić i dusić z dodatkiem soli i pieprzu na maśle do odparowania wody. Na przygotowane kotlety ułożyć przygotowany farsz, po dwa plasterki ser i na górę ułożyć śliwki.
Zwinąć w roladkę, spiąć wykałaczkami. Naczynie żaroodporne posmarować tłuszczem, ułożyć roladki i wstawić do piekarnika nagrzanego do 190 stopni, piec przez 35 minut.