Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne roladki rozpływające się w ustach :)
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 70
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 34
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 70
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 34
Składniki
Filet rozbić przyprawić i posmarować musztardą. Cebulkę pokroić w piórka i przesmażyć z sosem sojowym. Następnie położyć na filet cebulkę,ogórek i zwinąć oraz spiąć wykałaczką. Przesmażyć na złoty kolor i przełożyć do garnka . Podlać troszkę wodą,dodać sos sojowy. Prużyć do miękkości. Na koniec dodać koncentrat,keczup i kilka kropel tabasco. Smacznego :)