Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne roladki rozpływające się w ustach :)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4692
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12730
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5718
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7193
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4692
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12730
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5718
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7193
Składniki
Filet rozbić przyprawić i posmarować musztardą. Cebulkę pokroić w piórka i przesmażyć z sosem sojowym. Następnie położyć na filet cebulkę,ogórek i zwinąć oraz spiąć wykałaczką. Przesmażyć na złoty kolor i przełożyć do garnka . Podlać troszkę wodą,dodać sos sojowy. Prużyć do miękkości. Na koniec dodać koncentrat,keczup i kilka kropel tabasco. Smacznego :)