Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne roladki rozpływające się w ustach :)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1300
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 829
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1431
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1300
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 829
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1431
Składniki
Filet rozbić przyprawić i posmarować musztardą. Cebulkę pokroić w piórka i przesmażyć z sosem sojowym. Następnie położyć na filet cebulkę,ogórek i zwinąć oraz spiąć wykałaczką. Przesmażyć na złoty kolor i przełożyć do garnka . Podlać troszkę wodą,dodać sos sojowy. Prużyć do miękkości. Na koniec dodać koncentrat,keczup i kilka kropel tabasco. Smacznego :)