Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki ze schabu z dodatkiem kapusty dzięki niej danie jest pyszne.
Smakują wyśmienicie i efektownie wyglądają. Jajka faszerowane na dwa sposoby...
Odsłon: 128
Prosty i szybki placek, który przyjmie każde owoce. Ja miałam akurat połówki...
Odsłon: 268
Takie pierogi często robiła moja mama i babcia. Świetna alternatywa dla piero...
Odsłon: 4942
Smakują wyśmienicie i efektownie wyglądają. Jajka faszerowane na dwa sposoby...
Odsłon: 128
Prosty i szybki placek, który przyjmie każde owoce. Ja miałam akurat połówki...
Odsłon: 268
Takie pierogi często robiła moja mama i babcia. Świetna alternatywa dla piero...
Odsłon: 4942
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy, doprawiamy przyprawą do mięsa i solą. 2. Cebule obieramy, drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju. Do cebuli dodajemy drobno posiekaną kapustę kiszoną oraz pokrojone w paseczki papryki. Następnie wlewamy ketchup, chwilkę gotujemy. 3. Gotowy farsz nakładamy na każdy kawałek mięsa.
4. Mięso zwijamy w roladki, obtaczamy w mące i obsmażamy na rozgrzanym oleju z każdej strony.
5. Na większą patelnie typu Wok wlewamy wodę około 1 ½ szklanki i gotujemy. Do wody przekładamy roladki i gotujemy do chwili, kiedy mięso będzie miękkie. 6. Sos grzybowy rozrabiamy w ½ szklance wody i zagęszczamy sos z roladkami, chwile gotujemy.
7. Roladki gotowe. 8. Smacznego.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Paella z owocami morza
Dania główne
Wielkanocna pieczona kiełbasa . Niezawodny przepis!
Dania główne
Gotowane kawałki kurczaka panierowane i smażone
Dania główne
Bigos z młodej kapusty
Paella z owocami morza
Paella to hiszpańskie danie z ryżu z dodatkiem szafranu. W zależności od odmi...
Odsłon: 17
Wielkanocna pieczona kiełbasa . Niezawodny przepis!
Witajcie. Chciałbym wam zaprezentować mój sprawdzony przepis na wielkanocną...
Odsłon: 355