Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdradzam sposób na równomiernie usmażoną panierkę. Roladki ze schabu faszerowane kapustą kiszoną i śliwką. Słodki, kwaśny smak sprawia, że kotlety są pyszne.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8471
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6871
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4696
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327299
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8471
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6871
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4696
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327299
Składniki
1. Mięso kroimy w dwucentymetrowe plastry, rozbijamy i doprawiamy pieprzem oraz solą. 2. Cebule obieramy, drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju. Do cebuli dodajemy drobno pokrojoną kapustę kiszoną, wcześniej namoczone drobno pokrojone grzyby oraz suszone pokrojone śliwki. Mieszając prużymy około 10 minut.
3. Farsz nakładamy na każdy kawałek mięsa i zwijamy w roladki.
4. Obtaczamy najpierw w bułce tartej, następnie w jajku i ponownie w bułce tartej, dzięki czemu uzyskamy równomierne usmażone mięso. 5. Smażymy z każdej strony na rozgrzanym oleju.
6. Roladki gotowe. 7. Smacznego.