Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, można je przygotować wcześniej i usmażyć przed podaniem.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 905
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4540
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1159
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 519
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 905
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4540
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1159
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 519
Składniki
Cebulę posiekać, zeszklić na maśle, czosnek posiekać. Mięso mielone doprawić przyprawami, dodać cebulę, czosnek i koper, wymieszać.
Filety rozkroić na mniejsze kawałki i rozbić cienko, nałożyć farsz, zwinąć roladki i dać do lodówki. Nie trzeba spinać wykałaczkami. Obsmażyć na gorącym oleju, przełożyć do rondla, podlać wodą i dusić ok 15 min. Podawać z ziemniakami i sałatką. Można je panierować jak kotlety, ale moja wersja jest mniej kaloryczna. Smacznego