Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, można je przygotować wcześniej i usmażyć przed podaniem.
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5802
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 12194
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 296
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5802
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 12194
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 296
Składniki
Cebulę posiekać, zeszklić na maśle, czosnek posiekać. Mięso mielone doprawić przyprawami, dodać cebulę, czosnek i koper, wymieszać.
Filety rozkroić na mniejsze kawałki i rozbić cienko, nałożyć farsz, zwinąć roladki i dać do lodówki. Nie trzeba spinać wykałaczkami. Obsmażyć na gorącym oleju, przełożyć do rondla, podlać wodą i dusić ok 15 min. Podawać z ziemniakami i sałatką. Można je panierować jak kotlety, ale moja wersja jest mniej kaloryczna. Smacznego