Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, można je przygotować wcześniej i usmażyć przed podaniem.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1822
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1586
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1542
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2037
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1822
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1586
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1542
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2037
Składniki
Cebulę posiekać, zeszklić na maśle, czosnek posiekać. Mięso mielone doprawić przyprawami, dodać cebulę, czosnek i koper, wymieszać.
Filety rozkroić na mniejsze kawałki i rozbić cienko, nałożyć farsz, zwinąć roladki i dać do lodówki. Nie trzeba spinać wykałaczkami. Obsmażyć na gorącym oleju, przełożyć do rondla, podlać wodą i dusić ok 15 min. Podawać z ziemniakami i sałatką. Można je panierować jak kotlety, ale moja wersja jest mniej kaloryczna. Smacznego