Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, można je przygotować wcześniej i usmażyć przed podaniem.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13529
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1550
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14931
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6138
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13529
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1550
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14931
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6138
Składniki
Cebulę posiekać, zeszklić na maśle, czosnek posiekać. Mięso mielone doprawić przyprawami, dodać cebulę, czosnek i koper, wymieszać.
Filety rozkroić na mniejsze kawałki i rozbić cienko, nałożyć farsz, zwinąć roladki i dać do lodówki. Nie trzeba spinać wykałaczkami. Obsmażyć na gorącym oleju, przełożyć do rondla, podlać wodą i dusić ok 15 min. Podawać z ziemniakami i sałatką. Można je panierować jak kotlety, ale moja wersja jest mniej kaloryczna. Smacznego