Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, można je przygotować wcześniej i usmażyć przed podaniem.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 796
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5637
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9482
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 227
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 796
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5637
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9482
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 227
Składniki
Cebulę posiekać, zeszklić na maśle, czosnek posiekać. Mięso mielone doprawić przyprawami, dodać cebulę, czosnek i koper, wymieszać.
Filety rozkroić na mniejsze kawałki i rozbić cienko, nałożyć farsz, zwinąć roladki i dać do lodówki. Nie trzeba spinać wykałaczkami. Obsmażyć na gorącym oleju, przełożyć do rondla, podlać wodą i dusić ok 15 min. Podawać z ziemniakami i sałatką. Można je panierować jak kotlety, ale moja wersja jest mniej kaloryczna. Smacznego