Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawy pomysł na piersi z kurczaka
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7899
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1165
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13666
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7899
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1165
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13666
Składniki
Ser pokroić w plasterki, mięso umyć, rozbić tłuczkiem, oprószyć z każdej strony solą i pieprzem. Na środku rozbitego fileta ułożyć kawałek sera pleśniowego i 3 suszone pomidory.
Zwinąć ciasno, obtoczyć w mące, w jajku i bułce tartej. Smażyć na oliwie aż mięso będzie zarumienione i wtedy przykryć pokrywką patelnię i dusić przez około 7 minut. Ja podałem roladki z upieczonymi ziemniakami z rozmarynem.