Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawy pomysł na piersi z kurczaka
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Ser pokroić w plasterki, mięso umyć, rozbić tłuczkiem, oprószyć z każdej strony solą i pieprzem. Na środku rozbitego fileta ułożyć kawałek sera pleśniowego i 3 suszone pomidory.
Zwinąć ciasno, obtoczyć w mące, w jajku i bułce tartej. Smażyć na oliwie aż mięso będzie zarumienione i wtedy przykryć pokrywką patelnię i dusić przez około 7 minut. Ja podałem roladki z upieczonymi ziemniakami z rozmarynem.