Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
delikatnie i lekkie danie, na wiosenny obiad
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 322
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11127
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3741
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1283
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 322
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11127
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3741
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1283
Składniki
1. pora i czosnek pokroić, poddusić na oleju, dodać szpinak i rozdrobnionego brokuła, dusić do odparowania wody, dodać ser, dokładnie wymieszać, w razie potrzeby dosolić, wystudzić, 2. mięso pokroić, rozbić, odrobinę posolić i posypać pieprzem, nałożyć farsz, zwinąć roladki, spiąć wykałaczkami, 3. roladki oprószyć mąką, obsmażyć na oleju, podlać częścią gorącego bulionu, dusić na małym ogniu k 20 min (w razie potrzeby podlewać bulionem), smacznego