Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
delikatnie i lekkie danie, na wiosenny obiad
W dawnych czasach kiedy nie było jeszcze supermarketów, a warzywa nie były og...
Odsłon: 52531
W dawnych czasach kiedy nie było jeszcze supermarketów, a warzywa nie były og...
Odsłon: 52531
Składniki
1. pora i czosnek pokroić, poddusić na oleju, dodać szpinak i rozdrobnionego brokuła, dusić do odparowania wody, dodać ser, dokładnie wymieszać, w razie potrzeby dosolić, wystudzić, 2. mięso pokroić, rozbić, odrobinę posolić i posypać pieprzem, nałożyć farsz, zwinąć roladki, spiąć wykałaczkami, 3. roladki oprószyć mąką, obsmażyć na oleju, podlać częścią gorącego bulionu, dusić na małym ogniu k 20 min (w razie potrzeby podlewać bulionem), smacznego