Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso wieprzowe nadziewane warzywami i boczkiem z dodatkiem musztardy chrzanowej to pomysł na pyszny obiad.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1530
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231925
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5037
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1530
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231925
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5037
Składniki
Umyte mięso osuszyć, pokroić na porcje, zbić tłuczkiem, natrzeć zmiażdżonym czosnkiem, solą i pieprzem. Posmarować musztardą, posypać posiekaną natką pietruszki i cebulą. Ogórki, pomidory i boczek pokroić w kostkę, ułożyć na mięsie.
Zwijać roladki, zawiązać sznurkiem lub spiąć wykałaczkami.
Ułożyć w naczyniu do pieczenia, oprószyć papryką. Na wierzchu położyć kilka wiórek masła, skropić olejem. Włożyć do nagrzanego do 180 stopni piekarnika i upiec na rumiano.
Przełożyć do garnka, podlać wodą lub bulionem, dusić do miękkości. Przed podaniem usunąć sznurek.