Do góry

Dania główne Przepis na:

Roladki z piersi kurczaka z zieloną fasolką szparagową.

Roladki z piersi kurczaka z zieloną fasolką szparagową.

Autor:

Przepisów i artykułów: 763 Ocena: 14529

Dodano:

Odsłon: 1599

Pyszne,dietetyczne roladki.Serdecznie polecam:)

Składniki

  • podwójna pierś z kurczaka
  • papryka czerwona w proszku
  • kurkuma
  • pieprz i sól
  • Ser żółty kilka plasterków
  • mrożona zielona fasolka szparagowa
  • masło na wierzch roladek
  • szynka drobiowa kilka plasterków
3-4 os. 30 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Umytą i osuszoną pierś pociąć w plastry.
    Każdy plaster rozbić pod woreczkiem foliowym.

    Plastry piersi posypać papryką,kurkumą solą i pieprzem.
    Położyć plasterek szynki,sera żółtego oraz dać rozmrożoną fasolkę.
    Zwinąć w roladki.

  2. Dać do blaszki,na wierzch położyć kawałeczek sera oraz po cienkim plasterku masła.

    Dać do nagrzanego piekarnika,zapiekać około 30min.

  3. Smacznego życzę!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (12)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń