Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste roladki z nadzieniem z brokuł.
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 57
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 173
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 90
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 154
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 57
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 173
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 90
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 154
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry i rozbijamy.
2. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
3. Brokuł dzielimy na różyczki i gotujemy w osolonej wodzie.
4. Cebulę obieramy, kroimy drobno i prużymy na rozgrzanym oleju, studzimy, przekładamy do naczynia.
5. Dodajemy drobno pokrojony brokuł.
6. Ser ścieramy na tarce o dużych oczach, przekładamy do cebuli.
7. Dodajemy majonez.
8. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
9. Wszystko razem mieszamy.
10. Gotowy farsz nakładamy na każdy kawałek mięsa.
11. Zawijamy.
12. Obtaczamy w mące.
13. Zanurzamy w roztrzepanym jajku.
14. Panierujemy w bułce tartej.
15. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
16. Kotlety gotowe. 17. Smacznego.