Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste roladki z nadzieniem z brokuł.
Cieplejsze dni przypominają nam, że już niedługo trzeba będzie pokazać więcej...
Odsłon: 15252
Jest dużo przepisów na roladki, ja podaję swój ulubiony ,bo od razu z sosem p...
Odsłon: 8451
Kruche ciasto podpieczone, delikatną masą wyłożone, całość jeszcze raz zapiek...
Odsłon: 268
Kruche ciasto podpieczone, delikatną masą wyłożone, całość jeszcze raz zapiek...
Odsłon: 268
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry i rozbijamy.
2. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
3. Brokuł dzielimy na różyczki i gotujemy w osolonej wodzie.
4. Cebulę obieramy, kroimy drobno i prużymy na rozgrzanym oleju, studzimy, przekładamy do naczynia.
5. Dodajemy drobno pokrojony brokuł.
6. Ser ścieramy na tarce o dużych oczach, przekładamy do cebuli.
7. Dodajemy majonez.
8. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
9. Wszystko razem mieszamy.
10. Gotowy farsz nakładamy na każdy kawałek mięsa.
11. Zawijamy.
12. Obtaczamy w mące.
13. Zanurzamy w roztrzepanym jajku.
14. Panierujemy w bułce tartej.
15. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
16. Kotlety gotowe. 17. Smacznego.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Potrawka z kiełbasy i groszku
Dania główne
Pulpety tandoori
Dania główne
Przepyszne risotto ze smażonym łososiem
Dania główne
Klopsy z jajkiem
Potrawka z kiełbasy i groszku
Bardzo prosta potrawka. Idealna na szybki obiad czy kolację. Może stanowić sa...
Odsłon: 53
Pulpety tandoori
Kuchnia indyjska pod względem smaku to jedna z najlepszych kuchni świata. Bar...
Odsłon: 102