Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste roladki z nadzieniem z brokuł.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326553
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12105
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16927
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5549
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326553
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12105
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16927
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5549
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry i rozbijamy.
2. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
3. Brokuł dzielimy na różyczki i gotujemy w osolonej wodzie.
4. Cebulę obieramy, kroimy drobno i prużymy na rozgrzanym oleju, studzimy, przekładamy do naczynia.
5. Dodajemy drobno pokrojony brokuł.
6. Ser ścieramy na tarce o dużych oczach, przekładamy do cebuli.
7. Dodajemy majonez.
8. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
9. Wszystko razem mieszamy.
10. Gotowy farsz nakładamy na każdy kawałek mięsa.
11. Zawijamy.
12. Obtaczamy w mące.
13. Zanurzamy w roztrzepanym jajku.
14. Panierujemy w bułce tartej.
15. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
16. Kotlety gotowe. 17. Smacznego.