Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste roladki z nadzieniem z brokuł.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 187
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 767
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 478
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666439
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 187
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 767
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 478
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666439
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry i rozbijamy.
2. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
3. Brokuł dzielimy na różyczki i gotujemy w osolonej wodzie.
4. Cebulę obieramy, kroimy drobno i prużymy na rozgrzanym oleju, studzimy, przekładamy do naczynia.
5. Dodajemy drobno pokrojony brokuł.
6. Ser ścieramy na tarce o dużych oczach, przekładamy do cebuli.
7. Dodajemy majonez.
8. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
9. Wszystko razem mieszamy.
10. Gotowy farsz nakładamy na każdy kawałek mięsa.
11. Zawijamy.
12. Obtaczamy w mące.
13. Zanurzamy w roztrzepanym jajku.
14. Panierujemy w bułce tartej.
15. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
16. Kotlety gotowe. 17. Smacznego.