Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Swietna potrawa do wykorzystania ryzu ktory zostal z obiadu,dobre sa tez ze schabikiem.
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4466
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5901
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1359
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12686
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4466
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5901
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1359
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12686
Składniki
piersi rozbijamy tak jak na kotlety,uwazajac zeby nie zrobic dziur,ryz gotujemy w osolonej wodzie,ser i ogorek scieramy na tarce i mieszamy z ryzem,dodajemy sos i przyprawy i ponownie mieszamy,dosmaczamy.
na srodek miesa kladziemy farsz i mocni zwijamy formujac kotlety,optaczamy w jajku i bulce smazymy,podajemy z warzywami gotowanymi na parze.