Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8603
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 592
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8603
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 592
Składniki
1. kotlety rozbić, doprawić solą i pieprzem, odstawić do lodówki, 2. ogórki, paprykę, cebulę i pora drobno posiekać, dodać majonez i musztardę, doprawić solą i pieprzem, 3. na kotlety położyć plastry wędliny, na wędlinę rozsmarować farsz warzywny, zwinąć roladki, spiąć wykałaczką, obsmażyć na rumiano, 4. roladki przełożyć do garnka, podlać gorącą wodą lub bulionem, dodać sos sojowy i jarzynkę, dusić do miękkości, jak mięso będzie prawie miękkie, sos zaprawić mąką, jeszcze chwilę wszystko pogotować, smacznego