Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1655
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1432
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1445
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1582
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1655
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1432
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1445
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1582
Składniki
1. kotlety rozbić, doprawić solą i pieprzem, odstawić do lodówki, 2. ogórki, paprykę, cebulę i pora drobno posiekać, dodać majonez i musztardę, doprawić solą i pieprzem, 3. na kotlety położyć plastry wędliny, na wędlinę rozsmarować farsz warzywny, zwinąć roladki, spiąć wykałaczką, obsmażyć na rumiano, 4. roladki przełożyć do garnka, podlać gorącą wodą lub bulionem, dodać sos sojowy i jarzynkę, dusić do miękkości, jak mięso będzie prawie miękkie, sos zaprawić mąką, jeszcze chwilę wszystko pogotować, smacznego