Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15951
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4831
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 605
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15951
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4831
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 605
Składniki
1. boczek wędzony i surowy, cebulę i ogórki pokroić w drobną kostkę, dodać łyżeczkę musztardy, doprawić do smaku solą i pieprzem, 2. kotlety rozbić, nakładać farsz, zwinąć roladkę, spiąć wykałaczką, obsmażyć na rumiano, podlać gorącą wodą, dodać posiekany czosnek i liść laurowy, gotować na małym ogniu ok 30 min, jak mięso będzie miękkie, wyjąć roladki a wywar zaprawić mąką, zagotować, doprawić do smaku, włożyć ponownie mięso do sosu, mocno podgrzać, smacznego