Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Poszukujesz sprawdzonego przepisu na smakowite danie obiadowe, proste w przygotowaniu, oto przepis dla Ciebie. Roladki ze schabu z pieczarkami i papryką, pasujące niemal z każdym dodatkiem a ich smak rozpływa się w ustach.
Moja rodzina bardzo lubi kruche ciasta. Pleśniak z powidłami cieszy się zawsz...
Odsłon: 17899
Moja rodzina bardzo lubi kruche ciasta. Pleśniak z powidłami cieszy się zawsz...
Odsłon: 17899
Składniki
1. Mięso kroję w plastry, rozbijam, doprawiam pieprzem oraz solą. 2. Cebulę, czosnek obieram, drobno kroję, smażę na rozgrzanym oleju. Do warzywa dodaje drobno pokrojone pieczarki oraz paprykę czerwoną, doprawia pieprzem oraz solą. Po usmażeniu farsz studzę, łączę z żółtym serem, startym na tarce o dużych oczkach.
3. Farsz nakładam na środek każdego kawałka mięsa.
4. Mięso zwijam w roladki, obtaczam w bułce tartej, moczę w jajku i ponownie obtaczam w bułce tartej. 5. Roladki smażę na rozgrzanym oleju z każdej strony
6. Gotowe, podaję z surówką i ziemniakami. 7. Smacznego