Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki ze schabu z obłędnym nadzieniem, bo ile można jeść tradycyjne schabowe. Kilka prostych składników i pyszne roladki lądują na Twoim talerzu, Spróbuj i przekonaj się sam.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1538
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231941
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5046
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1538
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231941
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5046
Składniki
1. Mięso myję, osuszam, kroję w plastry i rozbijam. Doprawiam solą, pieprzem, każdy kawałek mięsa smaruję cienko musztardą, układam połowę plasterka boczku i po trzy śliwki suszone. Mięso zwijam w roladki i smażę z każdej strony na rozgrzanym oleju. Po usmażeniu układam w naczyniu
2. Masło rozpuszczam w rondelku, wlewam śmietanę, dodaję żółty ser, starty na tarce o dużych oczkach, doprawiam solą, pieprzem, papryką słodką oraz gałką muszkatołową. Gotuję do chwili rozpuszczenia się żółtego sera. 3. Sosem polewam roladki, podaję z ziemniakami.
4. Gotowe. 5. Smacznego