Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki ze schabu z obłędnym nadzieniem, bo ile można jeść tradycyjne schabowe. Kilka prostych składników i pyszne roladki lądują na Twoim talerzu, Spróbuj i przekonaj się sam.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326956
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12173
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17173
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326956
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12173
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17173
Składniki
1. Mięso myję, osuszam, kroję w plastry i rozbijam. Doprawiam solą, pieprzem, każdy kawałek mięsa smaruję cienko musztardą, układam połowę plasterka boczku i po trzy śliwki suszone. Mięso zwijam w roladki i smażę z każdej strony na rozgrzanym oleju. Po usmażeniu układam w naczyniu
2. Masło rozpuszczam w rondelku, wlewam śmietanę, dodaję żółty ser, starty na tarce o dużych oczkach, doprawiam solą, pieprzem, papryką słodką oraz gałką muszkatołową. Gotuję do chwili rozpuszczenia się żółtego sera. 3. Sosem polewam roladki, podaję z ziemniakami.
4. Gotowe. 5. Smacznego