Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przypieczony boczek sprawi że filet będzie soczysty, nabierze wyrazistego smaku.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1911
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 6325
Polecam.
Odsłon: 352
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 793
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 356
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1911
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 6325
Polecam.
Odsłon: 352
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 793
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 356
Składniki
1. Mięso kroimy na podłużne kawałki. 2. Doprawiamy papryką, solą oraz bazylią. 3. Zostawiamy w lodówce na 2 godziny.
4. Cebulę obieramy kroimy w kostkę, następnie prużymy na rozgrzanym oleju.
5. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki.
6. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
7. Dodajemy serki topione i prużymy do chwili ich rozpuszczenia.
8. Kurczaka zawijamy w boczek, spinamy wykałaczką.
9. Smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju.
10. Roladki układamy w naczyniu. 11. Polewamy sosem.
12. Danie gotowe. 13. Smacznego.