Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przypieczony boczek sprawi że filet będzie soczysty, nabierze wyrazistego smaku.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1551
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231962
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5056
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1551
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231962
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5056
Składniki
1. Mięso kroimy na podłużne kawałki. 2. Doprawiamy papryką, solą oraz bazylią. 3. Zostawiamy w lodówce na 2 godziny.
4. Cebulę obieramy kroimy w kostkę, następnie prużymy na rozgrzanym oleju.
5. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki.
6. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
7. Dodajemy serki topione i prużymy do chwili ich rozpuszczenia.
8. Kurczaka zawijamy w boczek, spinamy wykałaczką.
9. Smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju.
10. Roladki układamy w naczyniu. 11. Polewamy sosem.
12. Danie gotowe. 13. Smacznego.