Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 105 Ocena: 6914
Dodano: 22.04.2012
Odsłon: 15312
1-2 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Plastry schabu rozbijamy dość cienko. Fasolkę gotujemy w osolonej wodzie-pożądanie odsączamy!!
Każdy kawałek schabu smarujemy serkiem ziołowym.Na tym układamy po plasterku szynki.Następnie po 4 szt fasolki szparagowej.Potem plaster sera wędzonego.
Zwijamy w roladki,delikatnie je doprawiamy pieprzem,solą i czerwoną papryką.Smarujemy olejem!
Wkładamy do piekarnika nagrzanego do 175st na 20min,potem temp. zwiększamy do 185 st i pieczemy z 15min na rumiany kolor!
Smacznego!
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

agulam22 23 kwietnia 2012Zgłoś do usunięcia
Wiesz to z pomyłki się zaznaczyło ,zdarza się!2 Kto głosował? | Odpowiedz

khoelia 23 kwietnia 2012Zgłoś do usunięcia
schab chyba nie należy do drobiu?0 Kto głosował? | Odpowiedz