Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczysta, marynowana pierś z kurczaka z serem żółtym, zawinięta boczusiem. Byłam bardzo zadowolona z takiego połączenia.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6544
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1240224
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2322
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 376
Pyszny, orzeźwiający i przede wszystkim pozbawiony chemii kompot.
Odsłon: 56
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6544
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1240224
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2322
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 376
Pyszny, orzeźwiający i przede wszystkim pozbawiony chemii kompot.
Odsłon: 56
Składniki
Filety zamarynować w mieszance z przypraw i oleju. Zostawić na kilka godzin. Filety lekko rozbić tłuczkiem, położyć plaster sera, zwinąć i zrolować w jeden lub dwa kawałki boczku, spiąć wykałaczkami po bokach, ułożyć w żaroodpornym naczyniu.
Piec przykryte około 25-30 min w 200stopniach, odkryć na 5-7 min, tak aby boczek się zrumienił. Podawać z pieczonymi ziemniaczkami i sałatą.