Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczysta, marynowana pierś z kurczaka z serem żółtym, zawinięta boczusiem. Byłam bardzo zadowolona z takiego połączenia.
Polecam.
Odsłon: 393
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 1832
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 596
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1950
Polecam.
Odsłon: 393
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 1832
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 596
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1950
Składniki
Filety zamarynować w mieszance z przypraw i oleju. Zostawić na kilka godzin. Filety lekko rozbić tłuczkiem, położyć plaster sera, zwinąć i zrolować w jeden lub dwa kawałki boczku, spiąć wykałaczkami po bokach, ułożyć w żaroodpornym naczyniu.
Piec przykryte około 25-30 min w 200stopniach, odkryć na 5-7 min, tak aby boczek się zrumienił. Podawać z pieczonymi ziemniaczkami i sałatą.