Dania główne Przepis na:
3-4 os. | 60 min | średnie | przystępne |
z podanych skladnikow przygotowac sos do miesa okolo godziny przed pieczeniem zeby skladniki marynaty sie przegryzly, mieso wkladamu do naczynia i obsmarowywujemy zrobionym sosem bezposrednio przed wlozeniem do piekarnika nie wczesniej, pieczemy okolo 35 min w temp 200 stopni, wkladamy mieso do juz nagrzanego pieca, jezeli chcemy miec mniej krwisty rosbif trzymamy dluzej w piecu,
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

kuchcik2 28 marca 2012Zgłoś do usunięcia
Kilogram rozbefu trzymany w piekarniku 35 minut nie będzie już krwisty, tylko dobrze upieczony.0 Kto głosował? | Odpowiedz

madziak 08 kwietnia 2010Zgłoś do usunięcia
mmm soczyste, lekko krwiste coś dla takiego mięsozery jak ja :)0 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 29 marca 2010Zgłoś do usunięcia
Oj, mojemu chłopakowi by baaardzo smakowało :)0 Kto głosował? | Odpowiedz