Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Rosół z wędzoną makrelą"
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2514
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 305
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 187
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 747
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2514
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 305
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 187
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 747
Składniki
Ziemniaki obierz i pokrój na grubsze plasterki. Wrzuć do gorącego bulionu razem z papryczką (w całości) i posiekaną natką. Gotuj 10 minut.
Makrelę obierz ze skóry i podziel na kawałki, usuń ości. Dodaj do gotującego się bulionu. Podgrzewaj 15 minut na średnim ogniu pod przykryciem. Dopraw pieprzem i podawaj.Źródło: Naj