Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na przeziębienie, smaczny, zdrowy i kolorowy rosół.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 525
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16787
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 506
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 525
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16787
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 506
Składniki
Warzywa umyć, oczyścić, przekroić na pół, cebulę obrać, pokroić na cztery części. Opłukane mięso zalać zimną wodą. osolić, dodać liście laurowe, ziarna ziela angielskiego, marchewki, cebulę i gotować do miękkości mięsa. Przed podaniem dodać siekaną zieleninę.