Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne mięso drobiowe z dodatkiem aromatycznego masła połączonego z serkiem.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13035
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2409
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3570
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4409
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13035
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2409
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3570
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4409
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry i rozbijamy. 2. Doprawiamy pieprzem oraz solą. 3. Na środku każdego kawałka mięsa smarujemy serkiem topionym i układamy po paseczku masła.
4. Brzegi mięsa zawijamy do środka i zwijamy w roladki.
5. Panierujemy w roztrzepanym widelcem jajku, następnie w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju
6. Danie gotowe. 7. Smacznego.