Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne mięso drobiowe z dodatkiem aromatycznego masła połączonego z serkiem.
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2538
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 289
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4353
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2538
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 289
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4353
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry i rozbijamy. 2. Doprawiamy pieprzem oraz solą. 3. Na środku każdego kawałka mięsa smarujemy serkiem topionym i układamy po paseczku masła.
4. Brzegi mięsa zawijamy do środka i zwijamy w roladki.
5. Panierujemy w roztrzepanym widelcem jajku, następnie w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju
6. Danie gotowe. 7. Smacznego.