Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wołowina to mięso, które bardzo lubię, ale nie robię jej zbyt często, to mięso dla ludzi cierpliwych. Dziś chcę Ci pokazać przepis na rumsztyk wołowy z cebulką.
Ziemniaki chantilly to nic innego jak gładkie puree z dodatkiem bitej śmietan...
Odsłon: 127
Szynka pieczona na Wielkanoc to przepis, który warto przetestować jeszcze prz...
Odsłon: 4828
Siekana kiełbasa z piersią indyka.
Odsłon: 112
Ziemniaki chantilly to nic innego jak gładkie puree z dodatkiem bitej śmietan...
Odsłon: 127
Szynka pieczona na Wielkanoc to przepis, który warto przetestować jeszcze prz...
Odsłon: 4828
Siekana kiełbasa z piersią indyka.
Odsłon: 112
Składniki
mięso umyj i dosiekaj na malutkie kawałki przełóż je do miski dodaj musztardę, jajo i bułkę tartą ( tak by z mięsa można było uformować kotlety) wymieszaj wszystko dokładnie dłońmi formuj kotlety i smaż na rozgrzanym oleju na drugiej patelni obsmaż na rumiano cebulę pokrojoną w pół talarki podawaj z ulubionymi dodatkami