Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wołowina to mięso, które bardzo lubię, ale nie robię jej zbyt często, to mięso dla ludzi cierpliwych. Dziś chcę Ci pokazać przepis na rumsztyk wołowy z cebulką.
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 206
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 87
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 206
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 87
Składniki
mięso umyj i dosiekaj na malutkie kawałki przełóż je do miski dodaj musztardę, jajo i bułkę tartą ( tak by z mięsa można było uformować kotlety) wymieszaj wszystko dokładnie dłońmi formuj kotlety i smaż na rozgrzanym oleju na drugiej patelni obsmaż na rumiano cebulę pokrojoną w pół talarki podawaj z ulubionymi dodatkami