Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Rurki cukiniowe faszerowane mięsem mielonym"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13076
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1481
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14395
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5947
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13076
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1481
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14395
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5947
Składniki
Mięso mielone włóż do miski. Dodaj 2 ząbki czosnku przeciśniętego przez praskę, sól, pieprz oraz indyjską przyprawę garam masala.
Cukinie umyj, osusz i pokrój na kawałki o grubości około 5 cm. Wydrąż z nich miąższ przy pomocy małej łyżeczki.
Powstałe rurki napełnij przygotowaną masą mięsną, po czym ułóż je na aluminiowej tacce wysmarowanej oliwą.
Posyp danie ziołami i wstaw na około 15 minut do piekarnika rozgrzanego do 190°C.
Czas: 30 min, 1 porcja = 220 kcalŹródło: Kurier TV