Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ruskie kotlety ziemniaczane
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 392
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1973
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3938
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3829
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 392
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1973
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3938
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3829
Składniki
Ziemniaki ugotować do miękkości w osolonej wodzie. Po wystudzeniu przełożyć do miski, dodać jajko, twaróg, sól, pieprz, podsmażoną cebulę, bułkę tartą i całość rozgnieść tłuczkiem, dodać posiekaną natkę pietruszki i wymieszać całość łyżką.
Podzielić na 8 lub 10 równych części.
Gotowe obtoczyć w jajku oraz bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor z każdej strony. Podajemy z ulubionymi dodatkami u mnie z sosem pieczarkowym i kapustą kiszoną. Smacznego!