Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma tyle pracy co z pierogami,a smak przepyszny.:)
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 111
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 130
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 306
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 111
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 130
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 306
Składniki
Zrobić farsz. Cebulę pokroić w kostkę i zeszklić na maśle. Ziemniaki zmielone wraz ze serem wymieszać z cebulką,dodać pieprz i sól.Ja daję dużo pieprzu. Ciasto filo rozłożyć ,wyjąć arkusz,a pozostałe przykryć ściereczką by nie wyschło. Pociąć na pasy. Na każdy pasek nałożyć farsz i zawijać w trójkąt po przekątnej.
Blachę z piekarnika wyłożyć papierem do pieczenia. Każdy trojkąt posmarować roztopionym masłem. Piec w 190st.góra-dół do złotego koloru. Najlepsze są z kwaśną śmietaną.
Smacznego życzę!