Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma tyle pracy co z pierogami,a smak przepyszny.:)
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 196
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2419
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 179
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 217
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 196
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2419
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 179
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 217
Składniki
Zrobić farsz. Cebulę pokroić w kostkę i zeszklić na maśle. Ziemniaki zmielone wraz ze serem wymieszać z cebulką,dodać pieprz i sól.Ja daję dużo pieprzu. Ciasto filo rozłożyć ,wyjąć arkusz,a pozostałe przykryć ściereczką by nie wyschło. Pociąć na pasy. Na każdy pasek nałożyć farsz i zawijać w trójkąt po przekątnej.
Blachę z piekarnika wyłożyć papierem do pieczenia. Każdy trojkąt posmarować roztopionym masłem. Piec w 190st.góra-dół do złotego koloru. Najlepsze są z kwaśną śmietaną.
Smacznego życzę!