Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 31
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 199
To nietypowy sposób na podanie zwykłych owoców. Na pewno zaskoczysz nim znajo...
Odsłon: 219
Nie ma nic lepszego na śniadanko niż pyszne chrupiące i jeszcze ciepłe bułki...
Odsłon: 235
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 31
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 199
To nietypowy sposób na podanie zwykłych owoców. Na pewno zaskoczysz nim znajo...
Odsłon: 219
Nie ma nic lepszego na śniadanko niż pyszne chrupiące i jeszcze ciepłe bułki...
Odsłon: 235
Składniki
Filety posypałam curry, dodałam przeciśnięty czosnek, sól i skropiłam je oliwą. Cłość rozsmarowałam równomiernie na filetach.
Ugotowałam młode ziemniaki z wyszorowaną skórką i marchewkę tą samą metodą. Patisony pokroiłam w plastry a małe zostawiłam w całości. skropiłam je oliwą posypałam curry i solą.
Na oliwie podsmażyłam czosnek i dodałam pokrojony świeżo umyty szpinak. Woda na liściach wystarczy aby się uparował pod przykryciem. Po wyłączeniu ognia dodałam śmietanę, sól, pieprz i świeżo startą gałkę muszkatołową. W między czasie zrobiłam mizerię.
Wszystko wrzuciłam na rozgrzanego grilla, a rybę dodatkowo na papier do pieczenia- nie przywrze i się nie porwie.
Smacznego :)