Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba smażona w cieście curry jest miłą odmianą od tradycyjnej, smażonej w panierce. Przygotujemy ją w 10 minut.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1978
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1656
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2705
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1978
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1656
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2705
Składniki
Filety posypujemy solą i pieprzem. Mąkę, jajko, curry, mleko oraz po szczypcie soli i pieprzu mieszamy ze sobą do powstania gęstego ciasta.
Filety maczamy w cieście, smażymy na rozgrzanym oleju z dwóch stron, do zarumienienia.