Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34955
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 17817
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34955
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 17817
Składniki
Filety umyc osuszyc posolic troszke pieprzu i mielonej papryki.Obrac cebule i por, pokroic w plasterki.Papryke umyc usunąc miązsz pokroic w kostke czosnek obrac i zetrzec solą.Smietane wlac do zaroodpornego naczynia dac gotowe warzywa i dusic ok 5 min.Ryby podzielic na porcje ulozyc na jarzynach i dusic na malym ogniu przez 15 min.Poczym wyjąc ryby i doprawic koncentratem pomidorowym,doprawic wymieszac zagotowac i wlozyc rybe posypac natkom pietruszki.