Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ZDROWA RYBA GOTOWANA W SAM RAZ NA WIGILIJNY STÓŁ,NAPEWNO ZACHWYCI GOŚCI .
Postny barszcz na zakwasie i czerwonym winie o intensywnym kolorze.
Odsłon: 14
Kaczka to prawdziwy symbol elegancji na stole, uwielbiana za swoją soczystość...
Odsłon: 519
Najszybszy i najprostszy przepis na piernik w pięć minut bez użycia miksera.
Odsłon: 83
Przepis dnia
Smaki Grecji!
Odsłon: 527
Postny barszcz na zakwasie i czerwonym winie o intensywnym kolorze.
Odsłon: 14
Kaczka to prawdziwy symbol elegancji na stole, uwielbiana za swoją soczystość...
Odsłon: 519
Najszybszy i najprostszy przepis na piernik w pięć minut bez użycia miksera.
Odsłon: 83
Przepis dnia
Smaki Grecji!
Odsłon: 527
Składniki
Wykonanie -----do szerokiego rondla włożyć ryby ,przyprawy ,warzywa,( oprócz cebuli ) na małym ogniu gotować około 25 minut .Wyjąć wszystko delikatnie i ostudzić .Z ostudzonej ryby można wyciąć dowolne ksztalty ,np gwiazdki .Resztę warzyw zetrzeć na tarce o dużych oczkach .Na rozgrzanej oliwie poddusić cebulę pokrojoną w półtalarki razem z rozdrobnionym czosnkiem ,dodać starte warzywa ,podlać troszeczkę wywarem z gotowanej ryby ,dodać przecier ,keczup i gotować około 15 minut .Doprawić do smaku ,udekorować dowolnie .: