Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ZDROWA RYBA GOTOWANA W SAM RAZ NA WIGILIJNY STÓŁ,NAPEWNO ZACHWYCI GOŚCI .
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5621
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 936
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 239
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27162
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 64
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5621
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 936
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 239
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27162
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 64
Składniki
Wykonanie -----do szerokiego rondla włożyć ryby ,przyprawy ,warzywa,( oprócz cebuli ) na małym ogniu gotować około 25 minut .Wyjąć wszystko delikatnie i ostudzić .Z ostudzonej ryby można wyciąć dowolne ksztalty ,np gwiazdki .Resztę warzyw zetrzeć na tarce o dużych oczkach .Na rozgrzanej oliwie poddusić cebulę pokrojoną w półtalarki razem z rozdrobnionym czosnkiem ,dodać starte warzywa ,podlać troszeczkę wywarem z gotowanej ryby ,dodać przecier ,keczup i gotować około 15 minut .Doprawić do smaku ,udekorować dowolnie .: