Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba na piątek smażona w cieśnie naleśnikowym, podana w towarzystwie frytek i sosu majonezowego. Obiad palce lizać! Zrobicie go w niespełna pół godziny.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3719
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2053
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5467
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5507
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3719
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2053
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5467
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5507
Składniki
Do miski wsyp mąkę, wlej mleko, wbij jedno całe jajko. Dopraw solą i pieprzem. Składniki dokładnie wymieszaj.
Na patelni rozgrzej olej.
Filety rybne zanurz w cieście naleśnikowym. Smaż na dobrze rozgranym tłuszczu z dwóch stron na złoty kolor.
Rybę w cieście naleśnikowym podawaj w towarzystwie chrupiących frytek i ulubionego sosu. Smacznego!